lauantai 26. huhtikuuta 2014

Grillausta ja chillausta

Olipahan päivä. Aamulla Prismaan hakemaan grillattavaa iltaa varten. Kotona sitten väänsin porsaan ulkofilee-pihveille olutmarinadin. Tässäpä ohje:

1 plo (n.0,4l) valitsemaasi olutta. 
(Itse käytin Youngsin Double Chocolatea)
Reilu pala inkivääriä pilkottuna
4-5 valkosipulinkynttä murskattuna
4-5 rkl soijakastiketta
Grillimaustetta
1-2 rkl (konjakki)sinappia
Maun mukaan jotain tulista kastiketta, chiliä tai chilijauhetta

Hyvää tuli! Pihvejä siis oli viisi ja tuo määrä riitti oikein hyvin. Marinadissa pihvit olivat 4-5 tuntia. Kauemminkin saisi olla.




Salaattia ja herkkusieniä valkohomejuustolla


Olutpihvit


Saatiin pirun hieno päiväkin! Vasta seittemän maissa alkoi viiletä hieman. 
Loistavan aterian jälkeen siirryimme sisätiloihin pienelle ruokalevolle. Sitten menimmekin saunaan. Voi että teki kutaa! Olin käynyt viimeksi jouluna saunassa. Tästä lähin pääseekin kerran viikossa kun otin itselleni vihdoin oman saunavuoron :)

Nyt onkin aivan poikki ja väsynyt hauskan illan jälkeen, joten sänky kutsuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti